Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netflix je pretjerao sa gay scenama da bi udovoljio LGBT lobiju. U seriji “Maid” se bespotrebno pojavi par lezbejki u 2 epizode, u “Ozarku” previse gay sex scena, u “Stranger Things” napravise Robyn lezbejkom iako su mogli napraviti lijepu pricu izmedju nje i Stevea. U gotovo svakoj seriji nesto uniste ovako. Inace, ne zanimaju me, nek radi svako u svojoj kuci sta hoce, ali mi pokvare cejf. Ovo sigurno necu pogledati jer me ne zanima, ali Neil je i inace gay pa nek gleda ko hoce.
svaki film ogade... isto kao što u svakoj seriji mora biti neki Kinez ili Crnac
pa ljudi koji pripadaju lgbt su svuda oko tebe, sto bi bili svi strejt u serijama i filmovima kad nije tako u pravom zivotu.. ne slazem se ni ja da treba to previse potencirati i gej lobi jeste jak, al ne slazem se da treba to skroz izbaciti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zasto niste naveli da je Harris ipak gay muskarac privatno? Ovako covjek pomislio da je hetero i da mu se nakon filma dize na muske.
o jb vam mrt mater, bolje ljubit musko nego zenu, mtr vam poremecenu
Kakva instruisana vijest. Čovjek je svakako homoseksualac, čak što više usvojili su dvoje djece, blizanaca. Zamislite u kakvom okruženju ta djeca žive. I šta treba da pomisli normalan čovjek, da promijeni navike da bi mu opek klecala koljena? Klix, ovo nije novinarstvo. Dezavuišete javnost.
Da znam sta necu gledati
Ovaj Netflix trebao bi promjeniti ime u Gayflix.
Nek nam je Bog na pomoci...
Užas....Sodoma i Gomora
Ovako nastaju ili se prave FEDERY
A bulja zaboljela.
Lik je gej u privatnom životu, a u HIMYM je igrao najvećeg ženskarosa. Sjajan glumac!
Katastrofa !!
Ovi iz administracije ovog propagandnog portala su veci gejici od ovde dvojice na slici
Pa on je i u stvarnom zivotu Gay!
Zapad galopira ka razvratu i devijaciji...
Zapad je vec u razvratu preko glave. Oni galopiraju u dzehennem.