Clooneyeva djevojka tvrdi
0
"Nećemo imati djecu, dovoljni su nam psi"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čega se pametan stidi - budala se ponosi
koji je ovo izopaceni svijet
e moje bosanke, mislite da ste uradili nest sa svojim zivotom ako imate djecu. Mnogi ih imaju da bi rekli da su sve uradili u zivotu. Vise postujem kad je neko iskren pa kaze da ne zeli djecu jer im je zivot i ovako fin. E moja fukaro. Samo se g.u.z.i.t.i i znate a 50% DJECE NASTAJE SAMO I SAMO ZATO STO GA ON NIJE ZNAO NA vrijeme izvaditi..
Po tebi samo zapad ne zeli imat djecu jel? A nasi u BiH svi se ubise da budu roditelji. E pa d ati kazem nesto, bolje reci ne zelim djecu nego ih radjati ko zeceve, biti socijalan slucaj i j.... majku kako su ti svi krivi sto nemozes djecu prehraniti! Mi ih svakako stancamo ko ludi i prepustamo ulici!
Nemoj mi dramatizovati. Eto ti zapad, zapadnu \"kulturu\" i sebicnost. Toliko su sebicni da djece ne zele imati. A bune se kad im bogatasi uvoze strance da popune radna mjesta.
Zar vi mislite da sve zene zele da budu majke i da sve zene imaju majcinski instikt? Jel nam jedina svrha zivota razmnozavanje i odgajanje djece. Ako neko ne zeli sve ovo, znaci on je izopacen, fancy cura je, ubleha je itd. Vidim da ovdje ima jako primitivnih razmisljanja, i sve cure koje sjede jadne kod kuce, odgajaju djecu, ustvari in ulica odgaja, pisu ovakve komentare, e pa jadne ste, jer vjerovatno nemate svoj zivot i bavite se tudjim!
J..E..B..O....TI PRIMITIVIZAM MAMU USTA.... A I JA TI J..E..B..O.... MAMU USTA i svi ovi primitivni komentatori ti J..E..B..A..L..I.... MAMU USTA ovo je primitivizam KONJU
haha koji komentari, koji primitivizam..
A ko ste vi da nekome odredite sta bi trebao biti i cemu teziti? Nije za svakoga biti roditelj a posebno biti majka,Elizabeta je fer u startu nije to za nju i ok,a ne ko ove nase snase je.b.u. se kao maloljetnice i do 20-te po 2-3 djece navaljaju,vise su one pa.scad nego ona! Kako vi to rezonujete,vazno je roditi a ako nema za hranu i skolu i sve za minimalno 20 godina zivota,koga briga??? Primitivci ste i to do srzi!!! Nije poenta zenske osobe da samo bude majka,naravno nasim seljacima to i odgovara mrs zeno radjat djecu,nemoj se skolovat,nemoj raditi,nemoj putovat i vidjet svijeta,de mi opali kljukusu za rucak a veceras ima da te bubnem i da budes presretna kako lijepo zivis! Ahaaaa...
@ PP hvala ti sto komentiras :)) svakim danom postajes sve zanimljiviji :)) p.s. uz nadu da si fakat decko i da nisi gej... mogla bih pokusati da te nadjem :))
e moj klunji i tebe handre momacki
Normalno tako se karijera gradi Nadjes starijeg izmuzes ga i sutnes Sta znaju ovi nasi seljaci pusti ti njih moja ti
av, av, av .... ?
i moja kuja tako isto ima majcinski odnos prema psima :)
jel to objavila na twiter profilu
nazva li ona to sebe kujom ili se meni cini hahhahha
Najtuznije je kad Bog nekoga izostavi na listi razuma i pameti!