Angelina Jolie mrzi Dan zahvalnosti
0
Ne želi slaviti priču o patnjama i ubistvima Indijanaca
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa pise da odmara od snimanja FILMA o ljubavnoj priči u RATU u BiH, a ne odmara u BiH. Nije luda da odmara u BiH, ovdje se ne moze niti zivjeti, a kamo li odmarati.
sve super i u redu...ali vaš komentar da Angie \"odmara\" u Bih je ma žalostan- koji ste vi plonkeri u redakciji...
http://www.youtube.com/watch?v=rX6WDOohpvk
Andjelina, svaki te dan sve vise postujem. Valjda ce jednom neko poceti javno pricati pricu o indijancima, koje su danasnji veliki demokrati skoro iskorjenili... I sve to, prije samo nesto vise od sto godina :(
glupi ste
Sada će gore pomenuti biti \"popljuvani\" u jednom demokratskom društvu zbog svog (istinom potkovanog) stava. Koja ironija. Demokratija, kao i pravo govora(i mišljenja) je veoma relativna stvar.
pa oni slave dan žderanja
Anđi,ljubavi !!!!!