Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo fakultet i doktorat, pokazes golu guzicu i svi pricaju o tebi a para ide. Snimis pornic, svi te znaju, radis majmunluke, svi te vole. Pa se ti skoluj.
Bgm namjerno je ona ovo malo zadignula :p
PLJAS!!!
Kosovo 10 points
najs!!!!!
pojo bi go.vno s nje
kur.ava!!!
zeljna slave, ruzno pace siptarsko
for Kosovo 12 points from Bosnia
Ova Kosovka djevojka je dobra skroz...
pravo je iznenadio vjetar nema sta!!! na faci joj se vidi
Ima se - može se. I ja da imam ovaku guzu i ja bi je svima pokazivao.
Cipele su joj super
namjerno ja mislim da se \"okrenula\", a i na slikama se vidi da je podigla suknju i drzi je gore (da nije htjela radila bi suprotno) kako bi vjetar mogalo lakse da je \"siri\" :P i meni se ne svidja.
Sad kad je babo vidi će da bude \" to što viđeh ne voljem pa moram čeri da te da koljem\"
Wow..Vide se guzovi..kakva vijest. Pa možda je nosila tange, isti rezultat. Uglavnom solidno dupe Arte, hvala na dijeljenju.