Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise me fascinira sto ima 32 godine i njegov polozaj u NASI nego njegova glava al haj.
kakav je ovo clanak u PM
oj šaanera ... Dženele mi !!!
Only in America. God bless America. A ovi sto pisu da su Amerikanci najgluplji, pa ja ne znam imaju li ti ljudi i gram mozga u svojoj vugli.
To svi na svijetu govore o Amerima, vjerojatno zato sto je to tako, kozo nadobudna
NIje direktor NASA-e nego direktor kontrole leta, levatino
Nasi strucnjaci bi ga prozvali \"klosarom\" i \" narkomanom\"
Irokez? HAHAHAHAHAHAHAH To se kod nas zove krijesta, kockoglave papčine sa klixa
CoCoBryce @ Pa veliko je biti i direktor samo ovog leta i navoditi nešto što je vrijedno milijarde, velika je to odgovornost zar ne?
nije lik direktor cjelokupne nase haloo ba citajte sta pise mali samo bio zaduzhen za ovaj let direktor ovog leta glavna osoba u sobi za ovaj let kakav direktor nase klinac palac jestel normalni lolol
...u naske nije važno šta je pod kosom, no ka\'ka je kosa...ođe bi mu kazli: \"tiš bit direktor, viti kose, ka drogeraš...mrš dok nisan zva sikjuriti\"...
ali bitno je da nasi jedva cekaju da pljuju i pricaju da su amerikanci najgluplja nacija
Direktor NASa-e sa 32 godine. To ima samo u Americi. Respekt. Ovi nasi 100-njaci jedva hodaju ali fotelje ne daju. I jedna mala opaska plavo-crvena boja kose sa BIJELIM zvjezdicama u ruhu Americke zastave. Odakle vam zute zvijezde. Jedino da se nije malo iskvarco.
pogledajte kako izgleda direktor NASE a kod nas ne mozes sa halkom u uhu ni cigare kupit, koji smo mi primitivci, nedobog tetovazu da imas! FUJ!
jao jes meden, da mi ga je odves kuči pa mazit...
zelim ga
PEDERSKA POSLA FUJ !!!!!!