Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svega se ova Kaba nagleda! Bagra najveća ima pare i ode obaviti hadž, kad se vrati, opet isti kao i prije! Svaka čast onima koji moralno, vjernički žive, pa onda i hadž obave, al' mnogima je hadž paravan!
..al zato onaj svijet nije paravan,tamo ce odgovarati svi jednako,a oni neiskreni nek se bahate na ovom svijetu.
Hadz je prepisao na mamu
Kakav gad od frajera i smece
Vjernik na baterije kao i većina
Kakve bagre dođe na taj Hadž pa to je strašno.
ja reko darko lazic otiso na hadz?
Mashallah, dala mu mama pare da ode na hadzdz.
Bljak 🤢
U njemu su znamenja očevidna – mjesto na kojem je stajao Ibrahim. I onaj koji uđe u nj treba biti siguran. Hodočastiti Hram dužan je, Allaha radi, svaki onaj koji je u mogućnosti; a onaj koji neće da vjeruje – pa, zaista, Allah nije ovisan ni o kome. (Alu ‘Imran, 97.)
Nakon turbulentnog razdoblja u privatnom životu Achraf Hakimi obavio hadž --- Otisao nasilnik i prevarant da se "ocisti" od grijeha obilazeci oko kocke.
Tačno koji sve šljam ode na hadž.... glume vjernike, a onda opletu po starletama (ku*vama), alkoholu i svemu lošem... nikakvi uzori za mlade
ovaj nikako nije trebao dobiti dozvolu za hadž, ali licemjerje nema granice
Ne mogu se hadžom sprat grijesi...
Šta lik napravi od svoje žene, počelo je redanje Španski manekenka, žena mu se javno na TV-u ljubi sad sa voditeljima. E moj Hakimi sve se vrati.
U svim religijama cvjeta vjerski turizam. Došlo vrijeme da Boga kupuješ novcem. Klanjaju se nekom kamenu,slikama i kipovima.
Religije su davno napustile Boga kojeg su propagirale (ako ga je uopce i bilo) i okrenule se bogu novca, moci i prestiza.
Ovo je kao kod nas rimokatolika. Otideš kod Pape i on ti napiše indulgenciju tj. potvrdu o oprostu grijeha samo što je u ovom slučaju idol objekat
pogresno si shvatio niko neobozava kabu i nemisli da su mu oprosteni grijesi posle hadza jer ne zna jel mu hadz primljen kod nas muslimana nema toga da ti neko na ovom svijetu moze oprostiti osim Gospodar
to je jos od ibrahima a.s praksa ili kako ga vi zovete abrahama :D a ne od pagana kao sto su moje istocne komsije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)