Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze da ce doci i kod vas muslici, kad joj zivot dosadi, kad je uhvati depra pa pozeli da se ubije, onda ce doci u Potocare da vidi zrtve laznog genocida, u kojem su sahranjeni samo vojno sposobni muskarci.
Pardon, doci ce i u vas Djalalabad, da se ibreti kako u jednom glavnog gradu u 21. vijeku nema vode. Cudo to niste proglasili za 8. svjetsko cudo, pa trazili od Unesca da to zastiti kao nematerijalnu kulturnu bastinu, posebno za vrijeme Sff-a, da bruka bude sto veca.
bas je smrsala
Oprah se priprema za narednu emisiju.Sokantna ispovijest misterioznog gosta "Tata me držao četiri godine zatvorenog u trezoru"
@kepecTornjak PItaj Sefera Halilovića i njegove sandže kosovce koji su ratovali protiv Hrvatske još s JNA.
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FEUDALCA I ROBOVLASNIKA pameti.
oprah na ruke
Neki dan prolazim centrom Ljubljane, ne mozes proc od divljaka iz Cazina, Buzima, Bihaca, Krupe, to se dere Homdoooo Sobiteee, hooooj dje si bolan Meho bolan hojde vamo hebemu kru' ne znam kako Slovenci to trpe
Dobra prangija je lijek za nju