Ponovo trudna
0

Nakon pobačaja supruga Aleca Baldwina čeka peto dijete

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hilaria Baldwin ponovo je trudna, pet mjeseci nakon pobačaja. Instruktorica joge sretne vijesti je potvrdila na Instagramu, a sa suprugom Alecom Baldwinom već ima četvero djece.

Hilaria je sretne vijesti potvrdila videom otkucaja srca bebe te objasnila da je još uvijek u ranoj fazi trudnoće.

"Zvukovi ovog jakog srca nas jako usrećuju, posebno nakon tragedije ovog proljeća", poručila je te otkrila da se ne želi pretvarati kako se osjeća najbolje, jer su mučnine poprilično jake.

Ona je naglasila da joj u ovom periodu treba mir i odmor.

"Moj jedini zahtjev je da mediji ne šalju svoje fotografe da me slijede ili kupuju fotografije. Želim biti što mirnija i opuštenija tokom ovog razdoblja, a jurnjava kamerama nije po nalogu doktora", poručila je Baldwin.

Hilaria je početkom aprila na Instagramu objavila fotografiju u donjem vešu te obožavateljima poručila da je poprilično uvjerena da se upravo u tom trenutku suočava s gubitkom petog djeteta.

"Želim s vama podijeliti da najvjerovatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vijest podijeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvijek sam bila otvorena s vama kada je u pitanju moja porodica, fizička kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim sakriti od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale", poručila je svojevremeno Baldwin.