Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto se ove zenske osobe malo ne skinu jbt vec dva dana cune gledam cc
@derrvofinci Ne zamara se ni on plaho jel ga ko vidio, mislis da se sekira sto je Klix objavio clanak da je uslikan gol ili neki drugi medij? Sad lik garant guzi ili jede u nekom jebackom restoranu, mozda i smrce cistu koku na nekoj jahti, sve je moguce ali da se zamara sto je izasao u medijima gol, to sigurno ne. Momku je 22 godine a zaradio je 250 miliona dolara i ti kazes "bolje sto nisam poznat" aludirajuci na njega :) jaro, nema ga ko se ne bi mijenjao za njegov zivot.
@derrvofinci Pa sigurno da mu mnogo stosta ide na zivce, ali to je cijena slave, imas milione, popualaran si, ali te paparazzi prate u stopu. Nisi popualaran, balis za mnogo cime, prepreka na sve strane, redukcije vode, krediti, mnogi rade poslove koje ne vole i jos moraju trpiti svakakve sefove... sve su to veci stresovi nego da te paparazo lovi a na racunu imas 250 miliona dolara sa 22 god :) pa jaoooo :) zavidim momku fakat :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..'nači ja sam sledeći 😂😂😂😂😂😂😂i nemoj da mi mrljate po slici, da narod misli fali mi dijelova😂😂😂😂😂
Uh yes daddy, can`t wait give us that big thick cock daddy, make my pussy throttle...
..bome ti si mene sa nekim zamjenila 😂😂😂😂😂😂😂😂ništa ti ja to ne'am😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemoguće...justin nema kitu
čudan vakat došao, žene u kupaćim , a muški gologuzi pored njih.
sljedeca "vijest" : vidi vraga i oni kake ...
koji su ovo bolesnici i kreteni.to su idoli i uzori nasoj omladini fuj
Jeb vam on tetke i nane ....... e ne mogu da vjerujem .... a ja kad izadjem u gacama da peskir okacim niko nista jel puuu pu
who the fack is Justin bieber...
Gdje ste sad licemjerni zastitnici drustvenih pravila, ocuvanja drustvene tradicije, ovo je za ljudsku populaciju normalno? ne izdvajaju se od drustvenih normi i prihvacenih obrazaca ponasanja? ovakve i slicne slike su OK....ah da...jesam i ja cudan, zar ne....ne zove se Ibrahim, Hasan, Ahmed, Huso.........u redu je onda, ovo je OK, izvinjavam se sto vas uznemiravam ovim pitanjima!!!
Internet moralisti na aparatima!
@ Night_Life meni ni ovo nije uredu, ali postujem... ja postujem i zene sa nikabom i ove sto se skidaju goli...mene nije briga, ja imam svoje...tako bi svi trebali razmisljati
07.08.2016: Nakon Bloom-a i Bieber-a, Bakir uslikan u tangicama.
Ovaj da nije poznat ne bi do 28. metn'o.
Ima jeftino hrenovki uzeti u granapu iza ćoše!
Sad sam nasao necenzurisanu sliku na netu, ima cunu ne treba se stidjeti :)
Mene bi morali izmrljat do pupka...
...uskoro očekujem oglas na pik.ba "skidam se pokućama"...
Naravno, a kada se Miley Cyrus "skinula" i pod tim mislim pokzala samo grudi, nema kako je niste zvali i prozivali, ti zemlju samo radi dojki koje znače život, šta je reć` patrijarhalni poredak.
@BikKojiSijedi ok.