Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih se dvoumio oko nje
Nasla ona masinu kod camuge
'Ubio' je hljeb u njoj, odličnu glumicu je pretvorio u očajnu kućanicu zbog sopstvenog kompleksa niže vrijednosti jer se kao 'glumac' razumije u Beverly Hills i u ništa drugo. Kasno Megan na set stiže...
Ovu vijest sam docekao mirno u krugu najblize familije
"Izgradili smo divnu porodicu i odlučili smo da ne želimo to izgubiti. Zauvijek želimo biti prijatelji i zajednički odgajati djecu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike provoditi zajedno i maksimalno se fokusirati na djecu", dodao je. Rubrika: Nikada se dogoditi nece.
Vala ne znam šta su čekali do sada. Nešto nije u redu sa njima...
Duh zapada
koji sam ja treci ? mogul ja samo gledat?
Znaci ona me je jucer zvala a ja se nisam javio lad sam vidio pozivni broj.