Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa 100 dolara je krenuo da pravi famozne filmove Roki i dijelove. Ostalo je sve istorija. Jedan jedini Roki Balboa
jedna zanimljiva cinjenica je da je imao i ulogu u pornicu davno prije rokija :D
Nije istina nego nije htjeo prodati scenario ako ne bude glavna uloga. Borac bio i uspio kao malo ko. Usput da znas dobivao je 100.000 dolara za scenario,ali odbio je. E sad o kakvih ti 100$ pricas,to ti znas. Nesto si valjda nacuo ali kiksas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad cemo uzeti pola imovine Sreca Roki se obezbjedio za tri zivota, ovo je bolest zapada danas, nema harmonije, postovanja, niti obiteljskog zivota
Nema to veze sa zapadom vec sa cunom.
Nemas pojma,pokusavas biti znalac a veze s vezom o Staloneu nemas. Kod tebe ide samo ona deviza...Rekla kazala. E moj sprzo nekad si pametniji kad sutis ba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi napisao komentar, ali ne znam dovoljno o Sttaloneu kao ovaj SviVoleRejmonda
Rambo 2 je jaci od Rokija 3..al je Roki 4 jaci od Ramba 3
Mozda je tek skoro saznala za njegov erotski film 🤪
Ja bi umro od sramote... bit u Holivudu i u istom braku 25 godina... pa to niđe nema... ja mislio Roki neki frajer a ono obični papučar...
Posvađali se zbog računa za vodu :)
Italian stallion(1970) je naziv njegovog xxx filma ,a italijanski pastuh je nadimak za zgodnog muskarca talijanskog porijekla.
genije za biznus i glumu, ljudina
Sad ce zvati Adriaaaannn da se vrati
Vidi Ramba. On je se borio zajedno sa Mudžahedinima protiv Rusa u Afganistanu 1988 . Tri godine prije Džaferovića. A danas pokusavaju Srbofili i UZPovci to Džaferoviću nabiti na nos . Ako ćemo po pravilu , prvo mora Rambo na optužnicku klupu pa tek onda Džaferović
edriieennn
Ko to nosi žute pantalone? Sylvester Stallone, Sylvester Stallone. Ko to krade gumene bombone? Sylvester Stallone, Sylvester Stallone.
Silver Stestalone
Sad vozi kući Mirsada Burdalića.
Vodovod je kriv,ako uzmemo jucerasnji clanak.
Silvesters talone veli u mene komso