Aukcija oborila svjetski rekord
0
Nakit Elizabeth Taylor prodat za 116 milion dolara
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Maja, ne znam gdje si ti školu završila i kada, ali od prezenta glagola PRODATI nastaje glagolski pidjev trpni PRODAN/PRODAT - što znači da je dubletni (dvostruki) oblik, tj. ispravna je i jedna i druga varijanta! Iako si, u suštini, upravu - novinari ovog portala su sramotno nepismeni!!
Juče je igrana humanitarna utakmica Zidan i prijatelji na kojoj se skupilo manje od 200 000 eura koji trebaju pomoći ugroženoj i gladnoj djeci Afrike. Lijepo humano djelo vrijedno pažnje. Ali, kad sutradan čuješ da je na \'bezvrijedni\' nakit bačeno preko 100 mill eura onda se samo zapitaš ima li LICEMJERSTVU kraja. Na jednoj strani se prosipa bogastvo na potpuno bezvrijedne stvari a na drugoj ljudi umiru od gladi. Onda nam ti isti (ELITA) govore kako se bore za ljudska prava i jednakosti. Njima je jednakost ako se vozi u zlatnom mercedesu a pored njega prolazi beskućnik koji spava ispod nekog mosta prekriven kartonskom kutijom. Ima li smisla dalje govoriti? *(-_-)*
Prodan, a ne prodat....nepismeni ste!!!
ttito mastrafio ovu koku........
kod bosnjaka najvrijedniji alat na aukciji u bakirovom bristolu ce biti skakina britva.
portal, sramota!
Ima se,moze se :)