Krili su sretne vijesti
34

Najpoznatija sportska novinarka se udaje: Diletta Leotta otkrila da se zaručila

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od zasigurno najpoznatijih sportskih novinarki svijeta Diletta Leotta otkrila je kako se zaručila i to još dok je bila trudna, a u objavi je navela i zašto su ona i Loris Karius krili sretne vijesti.

Diletta i Loris postali su roditelji djevojčice Arie u augustu, a sudeći po fotografijama koje je objavila par se zaručio netom prije toga.

"Moram nešto da vam kažem. Rekla sam da!", napisala je novinarka uz fotografije na kojima ponosno pokazuje zaručnički prsten.

Otkrila je kako su ona i Loris željeli proživjeti emocije Arijinog rođenja te da su zato sačekali nekoliko mjeseci da saopšte sretne vijesti.

"Sada smo spremni da se zajedno, kao porodica, posvetimo ovom našem novom velikom cilju!. Znate frazu 'Kad si sretan, obrati pažnju na to', u trenutku koji se nalazi na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, sa Lorisom i sa Arijom koja je stigla", napisala je Diletta.

Diletta i Loris su u novembru prošle godine potvrdili da su ljubavnoj vezi. Tada su ih paparazzi snimili dok su šetali Milanom držeći se za ruke.

Ona je početkom 2023. objavila snimak na TikToku zbog kojeg su mnogi fanovi počeli špekulisati o njenoj trudnoći, a vijesti su potvrdili u martu. Kćerku Ariju rodila je na svoj rođendan - 16. augusta.