Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj trač magazin pravi party unutar Zemaljskog Muzeja !? Treba taj muzej zatvoriti ako dozvoljava ovakve gluposti za dvije hiljada maraka sto ce im platiti da koriste bastu. kasablije degradiraju kulturu na krkanski nacin samo kako oni znaju. napravilu su od Vijecnice nocni klub i tribinu za partijske sastanke. fuj.
Naravno senzacija veceri Maca Picazija... samo za elitu hahahaha
@HusoCevljanovic Pod jedan ne postoji loš marketing koji muzeju svakako treba, a pod dva platiće struju mjesec, dva od najma prostora koji svakako stoji neiskorišten. Znači gledaš ograničeno i uskogrudno, da ne kažem zaostalo..