{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo ugostio Miss BiH Anđelu Paleksić

20.10.2018. u 15:08
686
75
Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo ugostio Miss BiH Anđelu Paleksić
686
Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo ugostio Miss BiH Anđelu Paleksić
Miss Bosne i Hercegovine dvadesetogodišnja Anđela Paleksić posjetila je jučer Općinu Novi Grad Sarajevo, gdje je ugostio načelnik Općine Semir Efendić.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Anđela je zajedno sa producentom izbora za  Miss BiH Robertom Jovanovićem i direktoricom izbora za Miss BiH Stelom Zubak Jovanović razgovarala o svom učešću u projektu “Miss Svijeta” i putu u Kinu gdje će se izbor održati 8. decembra.

Načelnik Efendić poželio je dobrodošlicu delegaciji i izrazio svoje zadovoljstvo što je aktuelna Miss Anđela Paleksić stanovnica baš općine Novi Grad Sarajevo. “Anđela će biti ambasadorica svoje općine i države, kako na dan izbora 8. decembra, tako i cijeli mjesec dana priprema u Kini.

Jedan ovakav izbor dobra je prilika da se prezentuje sve ono što naša država ima ponuditi kroz razne promotivne materijale - video zapise, umjetnine, prezentacije kuture i tradicije”, istakao je načelnik Efendić.

“Moje pripreme su počele od trenutka kada sam izabrana za Miss Bosne i Hercegovine, brojne su obaveze, gostovanja, snimanja, koja završavam od tada, a 9. novembra putujem u Kinu u grad Sanyu  na pripremu sa ostalim djevojkama iz preko 150 zemalja svijeta. Nadam se da ću dostojanstveno predstavljat kako općinu Novi Grad Sarajevo iz koje dolazim, tako i državu Bosnu i Hercegovinu”, kazala je Anđela.

Izbor za Miss svijeta svake godine prati preko 3 milijarde ljudi, što ga svrstava među najgledanije događaje na svijetu. To je ujedno i vodeća humanitarna organizacija koja insistira i na pozitivnim vrijednostima našeg društva, te tretira posebno teme koje su od značaja za cijelo društvo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: