Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki ljudi su živi samo zato jer je ilegalno pucati u njih... Koji idioti... :/
nismo ni mi cvječke. mada u jednom segmentu imaš pravo. kad p.od.je.b.a.v.aju, treba vratit istom mjerom
vanessa bieber..ovo sve govori da je rijec o isfrustriranoj tinejdzerici s podvojenom licnoscu koja je sebi umislila da je djevojka justin biebera! eh tuga..to vam je tako, kad djeca imaju za idole nicki minaj, justin biebera i lady gagu, gledaju filmove o vampirima i zombijima..pa da ocekujemo da imaju normalna razmisljanja..djeca zive u stanju izopacene svijesti, jer ne znaju za bolje! sta je danas trend? twilight, of vampires, diablo III itd. itd. djeca postaju devijantna!
Koliko zlobe u ljudima to je nevjerovatno
Moja ljepotica ....iz Portorika -Roselyn Sonchez,je bolja od ove Adele..!
Ovo je bas odvratno..
može se čovjek šaliti i možda i pretjerati u nekim situacijama ali ovakve stvari su jako odvratne i neprimjerene,,čuj nek joj sin umre,,sačuvaj Bože koji bolesnici ,,
...psihopata više no komaraca...