Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, čuj Srbin.
\"Srbin? Izvući će se nevin\" Legenda
Procitajte original. SM kaze “REPORT FROM JURY DUTY: \"Prosecuting attorney. Don’t like his accent. Serbian? Going with INNOCENT. We’re five minutes in.” Dakle, u prevodu: “Izjavice nevinost.”ili narodski ici ce na nevinost.” Dakle, nema veze sa mozgom ovo \"izvucice se nevin\"...
nikola smiri komplekse:)))
Evo ja sam srbin i nisam kriv nizasta. Je li to neki poblem ? A ovaj papak se sigurno naslusao kuknjave silne, jadne od jos jadnijih muslimana,pa pao na pricu. Nije mu ni zamjeriti,u kukanju vam nema ravnih.... Ko vas ne zna.......
Kad si tako lijepo priznao (što je rijetkost na internetu) sve ti je oprošteno i oprosti što smo te nazivali svakakvim pogrdnim imenima.
Uh, koji sam papak ispo. Tako to biva kad mi je ruka brza od pameti. Sreca pa sam vodje amoniman. Promijenim nick i rijesen probljem. Do sljedece izvale.
Smecaru, Leslie Nielsen je umro, nije Steve Martin. ppk :D
legenda ;D
Srbin pa da nije kriv. Gdje to ima? Ha, ha,ha i njemu je izgleda jasno.
Odvadi malo...
Predpostavljam da si mislio na Leslie Nielsen-a, on je umro nedavno.... ovaj je jos uvijek ziv...
Covjek mrtav, halo ba!!!!!!!! Nevjerovatno