Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako su vrijednosti otišle u vraga. Sve neke krajnosti. Jedni umiru od gladi, drugi kupuju smeće za pare za koje možeš kupit kuću.
Nikakve zamjene ne dolaze u obzir! Samo keš!
Pa nigdje ne pise da ga licno Ronaldo prodaje..
Molim ozbiljne ponude a keš je na prvom mjestu,može i zamjena za nešto u voznom satnju na BiH tablama.poz..
sitnica za njega a gledam ovo auto kao da se s bogom sudario hahahha
može li zamjena za nešto sa mog profila? i gdje se može pogledat i auto
Može dobiti 50.000 Uraca
Zadnja strana skoro ne ogrebana! Desna vrata ok!
mozel zamjena nesto s mog profila
Koja je zadnja cijena? Gdje se moze pogledati..? I imas li servisnu knjigu posto mi je to jako bitno? :D
Sposoban je nema sta
@maki maloumni filozofe, evo za tene jedan test: Uzmes npr. vozilo marke audi ili mercedes i udari direktno u zid na 60 Km/h. Nakon toga uzmes npr. fiat ili reno, iste klase i godista pa opet udaris u zid drito na 60 Km/h. Na kraju vizuelno pogledaj rezultate i udari se ciglom u tu praznu glavu!
Neka ga stavi na PIK ;)
Sta svi pametujete o ferari vozilima kad se niko od vas nije ni provozao ili cak ni vidjeo uzivo,ferari je klasicni fiat,to svako ziv zna ko je imao dodir sa tim vozilima,maserati je ime al je toliko smetlje da niste svjesni,kad udjes u ferari svaki je skoro isti kao i fiat vozila,jer to i jeste fiat,kad cujete zvucno ime odma se palite a ta vozila su 5 dana na cesti a 10 u radionici,pozdrav svima iz bavarske
Ja mislim da je Ronaldo kokuz :) Te prodaje kopacku te auto...kriza udarila
Bošnjo bi ga na pik-u stavio stavio u \"ekstra stanju\"
Ovo više nije vozilo. Uostalom, tako je loše urađen interijer...