Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehheheh, gdje ste je.ba.ci sa komentara... internet jeb.aci, hajte malo u zivot pa mozda vam se sta i desi, tu se kur.cite, a u sustini ste papci.
Tajger ih ne kara Tajger ih dere, samo deri TIGRE......
Koga boli ku.rac da li je to on ili nije, gdje ide, šta radi i koga gu.zi?
Ja da sam na njegovom mjestu nebi vise ni igro turnire samo bi karo, nebi ga vadio oca mi, lud bi bio da ne guzi
I ja bi ziogu na njegovom mjestu / nema tog morala i pardoniranja ha ja / to sto vi glumite finocu glumite i dalje. Samo umachi tajgeru.
Sto je nas Mujo pametan i elokventan. Mujo govori u svoje ime.
...riječ o golferu čija je priča o aferama zaprepastila svjetsku javnost... Ne razumijem zašto je ova vijest zaprepastila svjetsku javnost. Ako je neku od njih silovao kriv je i trebalo bi ga objesiti zbog toga. Ako se to dešavalo iz flerta i zaljubljenosti nije jedini (95% oženjenih muškaraca imalo je sex sa drugom osobom). Normalno je da jedan mlad, zgodan i bogat čovjek u svom životu promijeni na desetine, neki i na stotone žena. Nije nijednu silovao svaka je to željela i vjerovatno se malo i provela sa njim. Dalje mislim da se nijedan muškarac ne može sjetiti sa koliko je žena imao sex u svom životu. Žene su nas nadmašile u tome. Danas možete karnuti koga želite, naravno samo ako platite i da se sakrije. To se sigurno i radi.
jeste naporni, pustite covjeka da g.uzi kad moze... ;)