Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo ide na živce nesto.Ko ste vi da vam se divimo i hodate crvenim tepihom
SFF je jedna lijepa priča
Ako je dodjela Oscara “jeftina televizijska predstava” - kako su je neki novinari ovdje opisivali prije nekoliko mjeseci, pitam ja njih sta je onda ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaku večer kad legnem u krevet dovim gospodaru Allahu da našem predsjedniku Bakiru kad preseli na ahiret podari kuću od Kinder Buena i zlatne krevete te česmu iz koje teče med. A u sobi kraj zlatnog kreveta da ga čeka 77 hurija djevica koje mirišu na mango i breskve. Predsjednik je to zaslužio.
Brate ti si kralj nasmija me
Zbog ovakvih komentara pratim klix
Našli su i nekog stranca da prisustvuje, i odmah ni kriv ni dužan "ključevi Sarajeva"😇😇
SFF je dobra prica, ali crveni tepih , prosle godine satro fitnes trenerica u tangama, ove godine bozo vreco nedo bog nikom, iduce godine vjerovatno maca diskrecija , dzaba Wim Wenders
Gdje je ova Dzejla nasla ovog glavonju i vehabiju? Toliko je hvale, a meni ne izgleda nesto na ovim fotografijama. Kao i ova Lejla, Tarikova zena. Ali mi je nevjerovatan ovaj muz od Jasmile Zbanic koji fura neke sharene kosulje sa velikom kragnom i onda sako na to. Pa ni talijanski mafijasi se vise tako ne oblace. Mozda 80tih jesu.
BiH elita na crvenom tepihu...A ja cu da mrdnem jednu hladnu karlovacku...
...glavne zvijezde crvenog tepiha : ...Zisko...Sejo Brajlovic...Dzejla Ramovic...Dino Konakovic i hanuma...Emir Hadzihafizbegovic...Tarik Filipovic i hanuma...Maca Diskrecija...Memo Haljevac...Laka i njegova sestra...Branka Sovrlic...Izudin Bajrovic...Danis Tanovic...Enes Begovic...Fahrudin Pecikoza...ATRAKCIJA VECERI : bikovi Rudonja i Sivonja sa cevljanske koride,bodu se na platou Skenderija.
Ako ne dodje Hana pisi propalo
Kolko se para na ovaj kićeraj potroši, sigurno se moglo tuce kanadera za gašenje požara moglo kupiti.
BiH i ove gluposti ne idu jedno s drugim. Svakako vecina ovih levata ne zivi u BiH.
Ovo meni liči na paradu ponosa na crvenom tepihu
svaka cast za sff osim sto je najveci regionalni film festival nocni zivot je odlican, filmovi,cuga,zenske..divota
Фестивал у етнички очишћеном граду од Срба.
kao sto.je svaki grad etnickim ociscen u PC i to kamom. Sta ste neduznih pobili.
Ovi s maskama su cudni.
IDEMO U PARKIC !! wuhuuu
Jadni ovi sa brnjicama na +40
Ovdje idu ljudi koji se rahatno mogu zvati niko a prezivati nikica, a misle da su bitni...