Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno joj je on jako zgodan, nema drugog objašnjenja.
Nisu primitivni ni muskarci ni zene.To je priroda tako napravila,da muskarci vise gledaju izgled a zene vise samopouzdanje i sposobnost.
Kako se nikad u stolara ne zaljube, kako vazda u bogatog poduzetnika.
I stolar i te kako moze biti bogat ako je vrsan stolar ;) Jedan od najdivnijih zanata. Samo sto se takvi na prste jedne ruke mogu prebrojati. To je ipak umjetnost.
I Brad Pitt bi se okrenuo za njom, ali eto zene izgleda vise vole novac nego zgodnog frajera. Ovaj joj nije ni do koljena. Jos jedan dokaz da lijepe zene i pamet tesko idu zajedno...
viščica
Hajde nece joj nista biti.
Ornela voli krčmare
para vrti gdje burgija neće..
Kaže da ju je privukla njegova plemenitost za brigu o mladima i topao pogled
😁😁😁👍👍👍
Šokiran sam! Mlada žena našla duplo starijeg, do boga ružnog i bogatog muškarca, u kojeg se zaljubila i živi s njim u nadi da će se dobro okajmačiti.
Pa šta, ako joj nešto u bude falilo s njim, to može lako imati s nekim mlađim, za sve ostalo tu je on (nije MasterCard kao u reklami).
Cime se vi zamarate. Dajte malo istraživačkog novinarstva o temama bitne za stanovništva
koga briga
Taman i jesu jedno za drugo
Ljubav nije paradaiz
Normalno da ce biti sa uspjesnim poduzetnikom a ne sa kokuznim -
I bas zaljubljena? 🤣🤣🤣 👍👍👍
Na osnovu njegovog izgleda da se zaključiti da je iz ljubavi.