Showbiz
0

Monika Seleš će zaplesati sa zvijezdama

FENA
Foto: AP
Foto: AP
Samo nekoliko dana nakon što je objavila kraj teniske karijere, Monika Seleš priključila se ekipi američke verzije "Plesa sa zvijezdama" pa će tamošnju javnost u narednim sedmicama zabavljati svojim plesnim pokušajima.

"Tenis je bio, i zauvijek će ostati jako važan dio mog života. Neko vrijeme sam razmatrala mogućnost povratka profesionalnoj karijeri, ali sam ipak odustala od te ideje", izjavila je 34-godišnja Monika najavljujući prestanak bavljenja profesionalnim tenisom.

Nakon osvojena 53 turnira i više od deset godina u teniskom vrhu Novosađanka Monika Seleš odlučila se naglo "estradizirati" pa je prihvatila ponudu i najavila sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama".

Najava kako će teniska zvijezda zaplesati u novoj sezoni iznenadila je njezine poklonike, s obzirom da se Monika posljednjih godina povukla iz medija i više ne obilazi glamurozne evente.

Uz Moniku Seleš, u novoj plesnoj sezoni sudjeluju voditelj jutarnjeg showa Adam Carolla, glumac Cristian De La Fuente, manekenka i glumica Shannon Elizabeth, glumac Steve Guttenberg, pjevač Mario, oskarovka Marlee Matlin i iluzionist Penn Jillette.

Za pobjedu u iznimno popularnom showu takmiče se i Elvisova supruga Priscilla Presley, igrač američkog nogometa Jason Taylor, glumica Marissa Jaret Winokur te jedna od najpoznatijih klizačica svijeta, Kristi Yamaguchi.