Vanity Fair
0

Monica Bellucci pokazala trudnički stomak

Sarajevo-x.com
Monica Bellucci (45) pokazala je svoj goli trudnički stomak, po drugi put, za jedan talijanski magazin. Ljepotica udata za francuskog glumca Vincenta Casaella prvi put se trudna se fotografisala prije šest godina i toliko joj se dopalo da je odlučila to da uradi ponovo.
Mnogo poznatih zvijezda je uradilo istu stvar, a najpoznatija je Demi Moor koja je to prva učinila. Svoj stomak u trudnoći pokazala je Mel B iz grupe Spice Girls, piše Daily Mail.

Za talijanski magazin Vanity Fair Monica je rekla da je trudna šest mjeseci.

"Kada sam dobila svoje prvo dijete u 39. godini, rekli su mi da ako želim drugi put zatrudnim, trebalo bi da to pokušam odmah, ali nisam bila spremna", izjavila je glumica. "Na kraju sam i odlučila da želim ubrzo imati još jedno dijete, ali bebe nisu filmovi i ne mogu biti organizovani u žurbi.''

Ona je rekla da joj druga trudnoća itekako godi, te da nije koristila nikakve medicinske usluge.

Monica je, također, dodala da je pozirala za Vanity Fair u znak protesta protiv sprečavanja korištenja donorske sperme u Italiji.

"Žene odlaze u inostranstvo da sebi to priušte. To je politički problem, odnosno eksploatacija religije u političke svrhe", dodala je.

Bellucci je također pohvalila svog muža Vincenta, koji je glumio u filmu "Ocean's Twelve".

"On nam puno pomaže. Što više vremena prolazi, sve više ga volim", priznala je. "Upoznala sam ga kao 28-godišnjaka a sada je čovjek sa velikim osjećajem odgovornosti i čini me veoma sretnom."