Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije je.b.anja nema kajanja
Navodno, željela je smanjiti grudi i prije nekoliko mjeseci, no njen plastični hirurg je u međuvremenu preminuo. Gdje nece preminut,kad je vidio kolike s.se ima,odmah ga infarkt strefio!
ko te j ebe glupacho plava
E y.e.b.em vas usta. Od cijele trebe vi pokažete glavu, a cijela priča o sisama. Ja bi joj onda savjetov\'o da malo guzzove poveća, to će je izbalansirat
pa eto ti plastika moja ti pa sad poliraj i popravljaj kako znas....fakat nekad pozelim da nesto popravim hirurgijom al kad ovo procitam sta se desava....neka hvala:)))
Pojeo bi joj go.vno ko sarmu!
srce slatko, predozirala ih pa joj smetaju..stvarno ima nepravde na ovome svijetu!
Stvarno mi je žao ovih zapadnjačkih \'oslobodjenih, emancipovanih\' žena, jadna cura...
Podero bi je ko siroce napolitanku
Ja poredjenja mati, pa upraznjavate li vi seks uopste ili kao sto je amir rekao derete samo duseke po Makarskoj?
Poder\'o bi je ko budala novine !!!!
I krava more imati velike sise.
neka sisa, bona nema prevelikih
Pa bolje je derati dušek na plaži u makarskoj,nego ONO što ti \"dereš\",ako uopšte \"dereš\" nešto
ti deres samo duseke i nis vis