Lady Gaga
0

"Mogu doživjeti psihički orgazam"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Popularna Lady Gaga kazala je za jedan američki magazin kako može doživjeti mentalni orgazam.

Pjevačica je ispričala kako je dok je u školi učila dramu pročitala jedan tekst o tehnici postizanja psihičkog orgazma i od tada se njome koristi.

"Sjećam se kada sam prvi put popila zamišljenu šoljicu kafe. To je prva stvar koja se nauči. Mogu čak osjetiti i kišu kada ona i ne pada. Ne znam je li ovo previše za vaš magazin, ali ja zaista mogu doživjeti psihički orgazam. Znate, pamćenje osjećaja je veoma moćna stvar“, kazala je Gaga za magazin New York.

Psihički orgazam je baziran na fantaziji i neke žene ga zaista mogu doživjeti bez ikakvog fizičkog dodira. Reakcija na maštom izazvani orgazam nije dugačija od orgazma izazvanog fizičkim dodirom.

Lady Gaga je također u razgovoru za New York magazin kazala kako su je dok je išla u školu zadirkivali zbog grudi.

"U to vrijeme sam imala mnogo, mnogo veće i čvršće grudi, ali i desetak kilograma više. Moje grudi su bile tolike da su mi nastavnici zabranjivali da nosim majice sa dekolteom. Kada bih im ukazala na druge djevojke koje isto tako nose dekoltirane majice odgovorili bi mi kako to na njima drugačije izgleda“, prisjetila se kontroverzna američka pjevačica.