Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polizo bih je i kad bude u 60-tim...
Pa i ja bi vala rado, ona ima 42 godine (nije to puno, ženska se drži) a još ima i para ko blata, sve ti živo plaća, gorivi te .. I ja bi govorio da je to samo ljubav i da godine nisu važne ..
naravno da godine nisu važne....eno mlada Tatjana vozi taksi s osmijehom...
danima nocima danima nocima uhhhh samo ako bi bilo prilike :)))
Izgleda zena super, bolje nego mnoe mladje.
nije istina ono napisano u clanku o PELEU, ono je obmana cionistickih novinara, izvlacenje njegovih citata iz konteksta, jer Pele planira da predje na ISLAM pa im je u cilju da mu uniste kredibilitet....
POCIJEPAO BIH JE KO KAJDANKU ! :-)
@ P.i.p.o ti si opasno zagorio..ti bi coravu babu, citam ti komentare i ne mogu sebi doci.. nadji nesto uskoro..ocajan si
Koliko je to u $?
Qrava bila i ostala, ma koliko se nekome svidjala njena simpaticna njuskica i predimenzionirana guza. David Copperfield: \"I I could make the whole of Manhattan disappear into that Jennifer Lopez\'s amazing butt.\"