Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste tesko u Gorazdu zablistati, hahhahhahaha..
Ljepša je od svih koje si ikada sreo.
Šemso hahahhaha zloćko 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nit pise koju je skolu zavrsila nit scim, cini se vise to nije ni bitno...jadna li vremena nas cekaju
Ni ti*, s čim*... Što se tiče pitanja završila je Ekonomsku i odličnim prošla :)
Sucim*
dzeki dzeki pozdravlja te seki
Kakav uticaj GRAND-a,polugola maturantkinja... 😞🤮 "zablistala"...
Boginja kojoj se trebamo klanjati!
Jel sama sebi pjevala na maturi?
Al sto joj je mama teška seljanka... Nana Fata Orlović je za nju izmislila i gramatiku i retoriku
Dobra Dzejla!
Sto ne opletete po Džejli sa stajlingom, a ne našli po onim osnovnoškolcima na maloj maturi.
Sve top za curu iskr. Izgled, pjevanje ma bas sve. Ali iskr bilo je i ljepsih haljina i djevojaka, te mislim da se ne treba dizati bas da kazem kao frka oko ovoga. Opet, sve cestitke na zavrsenoj skoli i do sada odlicnoj karijeri.
Nemoj samo cekat 31 godinu da pobjegnes od roditelja 😁
Šta je ovo oče Makarije ? Ostrvljeni andjeo kojeg kažnjava Bog ili satana u ženskom obliku ? Ne, oče Leontije, ovo je što bi naš narod rekao dobra pi*ka...
Albinin kostim-uzasan.Ovaplocenje neukusa.Sa Dzejlom koja je ljepsa, bolje se 'izvukao".Prekrojio vec poznat model!
Šta joj kažu nana, tetka, Šejla i Lejla?
Zar smo takav narod postali da ni svoje ne možemo podržati. Dijete ima 19 godina, mlada još uvijek, treba joj ljudi dragi podrška njenog naroda, a ne da pljujete i vrijeđate djevojčicu od 19 godina. Ali ipak sve na svoje dodje, dok će ona nešto uraditi i uspjeti ovi tako zvani "Klixovci" će sjediti na birou 35 godina i ništa od svog života ne raditi ni nedjeljom nego pisati i vrijeđati djecu po Klixu... :P
Divna. Lijepa. Pjeva ko andjeo. Naprijed carice i samo ne pjevaj ove gluposti kakve pjevaju srbijanske pjevacice. Furaj svoj fazon.
zrači...seljakukom.