Showbiz
0

Miranda Kerr u toplesu progovorila o razvodu s Orlandom Blumom

Klix.ba
Miranda Kerr i Orlando Blum objavili su da se razvode u oktobru ove godine nakon trogodišnjeg braka. Mnogi poznati parovi nakon razvoda postanu smrtni neprijatelji, no Miranda tvrdi kako su ona i Orlando ostali u vrlo dobrim odnosima.
Govoreći o njihovom razvodu Miranda je rekla kako će uvijek voljeti.

"Svakome ko prolazi kroz razvod je teško, bilo da je u pitanju javna ličnost ili ne. Bilo nam je vrlo bitno da sačuvamo naše prijateljstvo i budemo dobri roditelji Flynnu, tako da smo o svemu razgovarali otvoreno i iskreno. Poštujemo jedno drugo i razumijemo se. Još uvijek smo veliki dio života jedno drugom i još uvijek se volimo i brinemo jedno o drugom", rekla je Miranada za magazin Harper's Bazaar Australia, za koji se skinula u toples.

Istakla je kako je njihov prioritet sin.

Australska ljepotica otkrila i je i kako zbog razvoda neće ići na na festival Down Under u Australiji jer mora čuvati Flynna, s obzirom na to da Orlando radi na predstavi "Romeo i Juliija".

"Ne dolazim u Australiju iduće ljeto jer Orlando radi šest dana u sedmici na predstavi u Broadwayu, a ne bi bilo fer da uzmem Flynna i odvedem ga. Trudimo se maksimalno podržavati jedno drugo", zaključila je Miranda.

Seksi fotografije Mirande u toplesu bit će objavljene u januarskom izdanju magazina Harper's Bazaar Australia.