Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oooooo ooooooo combe odkud vi u vasem ringu
Ti bi im jedino karinu mogao otresti..
A što video ne ide u full brzini?
@jaran Ja sam sa Kosevskog i znam Miraja od djetinstva. Ja koliko znam i koliko sam prisustvovao, super je sa svima od stare raje, cak kada he u Sarajevu, sto je vrlo rijetko, popije kafu sa rajom sa Kosevskog i dobar je sa svima. To da se ufuro, uopste nisam primjetio, a stanujem blizu njega i znamo se dobro.
ubio ga je malo ovaj hrvat ali super se drzao...zna pravo cool poteze...ma treba imati petlju pa stati u ring sa nekim ko to dugo radi...svaka cast...:)
tuko se i ko djete dobro...
Trajla be trakla be, combe samare djeli :)
E, bas bik volio da ga vidim protiv Penisa Stojnica!
Halo filozofi! Ne s.e.r.i.t.e! Covjek niti je profesionalac nit je ovo video s takmicenja. Vidi se po komentarima da vecina nema pojma sta je sparing a kamoli nesto vise. Istina je da je tezak ko olovo i da ne bi imao nikakve sanse niti s poluprofesionalcem. Al budite sigurni da bi s ovom tehnikom dobro nalup\'o vecinu vas koji samo d.r.k.at.e po citav dan ovjde po portalu.
oooooooooooooo ooooooooo miraj :D
Pa prije jedno godinu dana cini mi se, ili cak vise je Combe neke dzeparose namarao, eto izadjite na crtu ako mislite da ste bolji, ja licno ne bih
Tačno je da je dugo trenirao,ali se ne sjećam je li polozio za crni. Ovaj klip je lagani sparing i nista posebno ne govori. Miraj nije neki čovjek pošto okreće glavu od raje s kojom je odrastao, nafuaro se da je Tom Cruise. Jest uspješan glumac, ali brate reci makar vozdra,sta ima ili mahni rukom. To većina raje iz mahale može potvrditi. Ima nas jos uspjesnih pa se makar pozdravimo. Miraj je imao petlju pobiti se i dok je bio mladji,čak je i skole mijenjao radi nediscipline,a ko je koga prebio na cobaniji, zna on i ti klosari koji su ga sacekali,ali je i on sljive imao nakon toga.
Ovdje sve neki zeznuti pogotovu u Sarajevu a cijela Bosna nema prvaka u bilo kojoj borilackoj vjestini. Hajde recimo da je Mekic bio pravak Evrope u judou a ostalo nista . Samo se suplja prica i omalovazava drugi i uspjesniji. Dobro nije Combe Badr Hari ili Gokan Saki al sa 95% klosara moze na sake. Klosari samo mangupi kad ih je 3-4 ili kad je pistolj i noz u ruci.
ja štoćuvas sviju komplet,nako......................
Logicno.... :))))
Oooooooo Brko Brkaneeeee moj omiljeni KRKANE ...upišo se ti ono dozavrat :))))))))
ajde prci usne combe, fino to suptilno, vidi budale, suptilno combe, pa combe ne ljubis konja vec zenu