Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš čombreroo
OOooOOoOOo bebo, odkud tebe na dasci za surfanje
Oooooooooo Rukfaš, pa šta mai
Čombe kao i mnogi ostali dokazuje da ako želiš da se izdigneš izvan ove sredine i kolektivne nesvijesti je da odeš nažalost...Čombe🎩
Sreca pa je mala lijepa na mater. Da je lijepa na tatu, nikad se ne bi udala.
Nista rodni grad? O tisao na odmor kod zenine familije?! Mala je preslatka a glumac "ne sisa BiH", ni zasta!Nije jedini.
oooooo rukfaš
Miraj Grbic Čombe je legenda proslavljena glumčina prije svega edukovan načitan posjeduje crni pojas u karateu ko god piše nešto protiv zavidan mu je ili je neznalica
Evo ovog holywoodskog stara sto je kao napravio holywoodsku karijeru. Kad se sjetim koliko je pljuvao po drzavi BiH, po nama kao narodu, da nam nista ne valja, da je sve propalo. Pa pobjeze u Ameriku, a kad je tamo otisao ne silazi sa nasih portala, stalno bi kao nesto da kaze, da se javi itd. Shvatio koliko je tezak zivot u tudjini, kako BiH nema nigdje na svijetu. Sikter !
Jedino mi se ime ne sviđa, više vuče na muško.
Legenda
Prvo je zenu sevio, a onda kljiks odusevio