Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I promotori i štovaoci ovakvog zapada imaju šta reći za ženu u Islamu.. Pa nek tako neko zatrazi od zene u serijatskoj zemlji, ne gine mu javna sramota na ulici i to javno, pa nek opet neko proba da se sa nečijom kćerkom igra.
Ja problema cifutki slikati se gola..
Kako se svi odjednom krenu javljati kad naprave karijeru
da je rodjena u jugi zvala bi se mira furlan
Neslikaju se zidovkinje gole
Izgledom joj odgovara ime .
Najobičnija kurveština kojoj je propala karijera. Sada privlači pažnju na sebe prvo izjavom da je ona jevrejka zlostavljana u ukrajini pa je zato morala zbrisati u ameriku,a sada i ovo. Neka kaže iskreno koliko je k..a dobrovoljno popušila da bi postala glumica.
Hajde bolan ne kaki, sta bi dao da je vidis golu....kita bi ti oko izbila od dragosti!!!
@4mnb Ne kakim ja ganjam i jebem,a ne ko ti i ostali gubitnici koji drkate na ove droljetine sa malih i velikih ekrana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje sto nije,sad bi slinili i po njoj.