Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mila pravi ogromnu grešku. Čim ti Amerikancima počneš govoriti da nisu Amerikanci već da su i nešto drugo, to stvara segregaciju i probleme u budućnosti. Ta djeca će sad sebi ufleširati da su Ukrajinci koji su eto slučajno rođeni i žive u Americi, a to je indoktrinacija kao i kod nas u BiH, zato i imamo ovoliko problema. I šta će Mila reći djeci ako za 15 godina joj kažu da žele ići ratovati za svoju Ukrajinu?
ova gora od turaka u njemackoj. lijepa moja domovina turska, a ne bi se tamo lik vratio da ga puskom gadjas. sve suplja 😂
najbolje je biti patriota sa daljine. takvih i kod nas ima na hiljade
Ma mozes ti uciti koliko hoces. Ja sam bio kod rodjaka u USA i ima sina 11 godina i ja sa njim nesto oko Bosne. Dobio sam odgovor: I don't give a fuck for Bosnia i rekao mi da ga ne smaram oko toga i da je on amerikanac. Ja se pokupio i usutio a u jednu ruku dijete je i u pravu sta ga boli k.
To je jedna vrsta djeteta koju vjerovatno boli k za sve pa i za Bosnu. Imas djece koju interesuje sve tako i njihovo porijeklo i licno znam takve.
U pravu si ali ja ovog malog npr razumijem. Ne govori Bosanski, rodio se tamo, tinejdzer itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mila postala si vise dosadna. A, inace nataknem te na Bosanskih 20centi.
Marke su ti kod nas, to jest feninzi, nisu centi