Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ranije je govorila da je u Ukrajini morala skrivati da je jevrejka i da je zbog toga imala jadno djetnjstvo/mladost. Sad se ponosi tim sto je ukrajinka? To je valjda sada in! Inace jedna od malobrojnih "zvijezda" koje podrzavaju Izrael! Licemjerno go*no!
Šuplja... Šuplja... Šuplja... Sve PR, a ne dao bog svojim glavom razmisliti, da ovaj rat najviše odgovara Amerima
Jedna vreca za mog Zelenskog....koji je inace milijarder......Ukrajina od 2014 godine ima najnize plate u Evropi
Respect!
Sad bi nasi u BiH rekli, sta ce dijaspora nama. Koga boli briga za dijasporu. A Mila Kunis vam je dijaspora. Zato nemoj te nas ponizavati kad vam godinama doniramo vise nego sto sami placate porez. A pogotovo ako dodju jos gora vremena
Ovo ti je istinski patriotizam a ne busati se u prsa ko je veči Srbin ili Bošnjak
Bosanac. Ne znam ko mi dade taj pogrdni naziv Bošnjak.
Ovo mi pocinje ici na ku rac, samo ukraina ostale izbjeglive i ratovi su nebitni
Ovo je u Evropi, pusti one zaostale
sto se toliko hvale, i kanton sarajevo je 100000 pa se ne hvali
bravo