Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I'm gonna eat his children ....
Sacuvao je sve zube
Zar se sportisti drogiraju? prvi put čujem.
KoStoSta...pjevac je robbie ...a ovaj glumac je robin...toliko si mogao na internetu da nadjes... Mike Tyson je jedino nesto vrijedio do zatvora, nakon toga je sav izasao poremecen i kao covjek i kao sportista. ko fol nesto primio islam...trte vrte...mozda bi najbolje bilo da je umro u zatvoru svi bi ga pamtili kao legendu...ovako iz dana u dan iz gesta u gest pokazuje kolika je budala
jedan dan kazu da je umro robi vilijams a drugi da je dobio dijete...pa kome da sad vjerujes
U Holivudu se svi drogiraju a raja se klanja tim drogerasima kao najvecim idolima svijeta. Droga ubije vise ljudi u godinu dana nego svi "religijski ratovi" u 20 vijeku i onda glup narod kaze nevalja religija ali zato nam je Holivud sladak.
Dobra vutra se daleko cuje
Zar taj robin viljams jos uvijek pjeva i postoji uopste?
druzeeeee taj nije nikad ni pjev'o xd
hahaha, nije taj. taj je bio glumac i to veoma poznat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)