Skoro 15 godina nakon incidenta
2
Mike Tyson: Holyfieldovo uho nije baš bilo ukusno
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tyson iz 80-ih je najbolji bokser svih vremena. Bio je eksplozivan, brz, a i dobro je eskivirao udarce. O snazi ne treba trošiti riječi jer je dominirao. Dovoljno je pogledati kako je on postao šampion, jer to je za današnje boksere enigma! http://www.youtube.com/watch?v=aD44ZPFHLfg Michael Spinks je bio šampion koji nikad nije bio u knock downu, a onda je naletio na mladog čeličnog Mikea. Tyson u 90-im je druga priča i način života, izgubio je svoje trenere, a s njima motivaciju i brzinu. U svakom slučaju, još uvijek željno čekamo ovakve boksere. Možemo se samo nadati!!
tada sam ostajao budan do 03 h ujutro zbog BOX-a. Sad mi ne pada na pamet ostati budan zbog istog sporta... sada je box pao nize nego ikada. kada se zazelim boxa, pustim Rocky-a i gledam. bolje i to gledati po 100-ti put,nego one \"Klicke\"
Mike vrati se barem 7 dana u profi box i izmariši ove današnje \"šampione\". Joj kako bi ih Tajso pomlatio, pa to bi bio spektakl. S njim ko izdrži 2 runde ima se pravo hvalisati.
Uviijek sam postovao ovog uzgajivaca golubova zato sto je divan mladic kojg bi svaka majka pozeljela za zeta!
kasnite
samodestruktivni hajvan