Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Survivor nakon \"Survivora\"....
Safet Sušić Pape, selektor BiH!
Baš mi je žao lijepe glumice što joj se dogodilo. Pravi muškarac i karakteran čovjek to nikada ne bi uradio. Kukavica bestidna. Kako je sve to podnijela Miina majka. Za one kojima nije poznato. Miina sestra također lijepa i dobra glumica Ena Begović poginula je u saobraćajnoj nesreći prije nekoloko godina. Želim ti sve najbolje Mia, i da izdržiš sve to. Naravoučenije: kada se boriš sa protivnikom, kod god da bio, moraš se spustiti na njegov nivo.
Baš mi je žao lijepe glumice što joj se dogodilo. Pravi muškarac i karakteran čovjek to nikada ne bi uradio. Kukavica bestidna. Kako je sve to podnijela Miina majka. Za one kojima nije poznato. Miina sestra također lijepa i dobra glumica Ena Begović poginula je u saobraćajnoj nesreći prije nekoloko godina. Želim ti sve najbolje Mia, i da izdržiš sve to. Naravoučenije: kada se boriš sa protivnikom, moraš se spustiti na njegov nivo.
Susjedi, ájde nije joj prvi put, samo sto stalno pada.. Potvrđena presudaMia Begović za 15 dana mora iseliti iz gradskog stana 25.04.2009 Hrvatska Stan od 28,22 kvadrata glumica je dobila na korištenje na šest mjeseci 1997. godine. Nakon što se oglušila na zahtjeve Grada za iseljenjem stigla je i tužba Fakat ona ko hipik zauzima stanove.
Život mi je otišao do vraga
po hrvatskim portalima nema vise od 2-3 komentara, al zato je tu sax sa svojim retardima.
B R A V O. Za muza. Zivio ti si pravi muski.
Mia begović je obična sponzoruša, tj. žena koja želi da živi na tuđi račun i na račun svoslave svoje pokojne sestre! Ista ta Mia koja ne može da uđe u stan ima u svom vlasništvu drugi stan, kuću i luksuzni terenac, ali izgleda da joj je to malo.
gadna je brate pravo
a i ima stan koji je dobila od grada Zagreba u vlasnistvo ZNACI ne kao zasticeni najmoprimac nego u vlasnistvo kao hdz-ova sluga sikter( postala si mi visak i prestara)
ma sto ona zeli , stan je moj a ona u toku ratsve potrazuje dio stana kao bracnu stecevinu sikter
koja je ono kraj nje lijevo, da je poderem , kako mi se digao
sta oni siptari onako smrde fuj bagra, fuj
hajde mija kod mene da te usvoji djece ti
samo uzmite motornu pilu i ispilajte ta njegova vrata...
Milfaca ko ista