Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj dvoje mentalno ostecenih sto jedan drugom lizu rane. Bosanceros poznat masama kao covjek kojeg proslost njegovih prababa izgriza do potpunog psihickog potonuca i Nina zena bez samopostovanja koja gasi svoje komplekse unizujuci sexy macke i viseci d.e.b.e.l.e ruznjikave tarabe.
Svi ste pobjegli sa teme, ali ajde, naviko sam. Nego buraz kako sebi zena moze dozvoliti da se ovako ponizi i zabrani drugoj zeni priblizavanje? Pa majka mu stara valjda se o takvim temama prica sa suprugom, a ako on ima neke namjere onda se dostojanstveno povuce. Ovo mi kod zena nikad nije bilo jasno ulaziti u sukob sa drugom zenom zbog muskarca. To mi je ono dno posebno kad je ona zena od nekog polozaja i statusa. Stvarno se zene ponizavate, ako vam je muskarac k.u.r.v.a.r ostavite ga, nemojte se javno sramotit.
OGLAS Osjemenjujem djevojke
Srpk.inje smrde na gov.na
Čokoladna predsjednička grdosija u faci SAN SVIH ŽENA NA SVIJETU-ahahahahaahahahahahahahahahaahahahah.HA JA :)
@Off ne znam da li sam dama. znam da sam ex odaslala mami i tati da njima izvodi bijelsne gliste. nit\' me interesuje on niti zene kojima nije bitno da li je on ozenjen ili je ona udata. nisu vrijedni pomena. i bas mi fino :)
commi u kojoj si ti partiji heheheheh
@ rafael: koji je tebi vrag da nazivaš sve žene tako! ko ti je dao pravo da ti osuđuješ, jesi to neki svetac... digli ste prasinu oko tabloidskog clanka... ja nisam za to da zena treba da suti i trpi... muskarci su vece k*** ako cemo generalisati... nek mi neko samo pokaze na jednog jedinog muskarca koji danas valja icemu? svi su jadni napaceni kompleksasi koji ili varaju da svoje neandertalske potrebe zadovolje ili maltretiraju psihicki i vrlo cesto fizicki svoje zene dok iz njih ne izbiju volju za zivotom. ja normalnog nisam jos upoznala. nije vas sram svojih majki, sta danasnjim djevojkama radite!
vidis nina kako kruze kucici i skice od ljubomore hehehehe
jupppiiiii bosanceros hoce da mu ga pristaviiiim
Ljubomorni su k`o Michelle! :)))
nina pocrkase dusmani hehehehehehe
profulo si clanak pasa hahahah
Ja sam dama pocupam kosu izbijem par zubi on se crveni pred famelijom i radnim drustvenim i porodicnim kolektivom dodjem kuci stavim viklere sprcim se na telefon jedno dva sata zovem zivo i nezivo da im prepricavam ljubavnica u bolnici on nesmje prd.nut jer cu i njemu izvadit bubreg i prodat i nikud ja ne idem lijepo mi je vako udomila se fino mrsko mi trazit drugog pr.a.n.gi.jasa a i nisam cemu da bi ga nasla nece ni on ja mu nedam da ide il cu mu mu.do zavrnut
jeb\'o bi ovu skarlet ne bih joj ni marke uz\'o
@Off kako ti rekose sve je do toga jeli zena dama danas su sve k.u.r.v.e.s.t.i.n.e koje nemaju ponosa i j.e.b.e se njih sto se podstiru i po g.o.v.n.i.m.a dama to sebi nece dozvolit al takvih je nazalost tolko malo da ih teoretski nema
@maja Svakom muskarcu pase kada mu je djevojka ili zena ljubomorna, u svakoj vezi u ovom slucaju braku ima ljubomore, nebi valjalo da nema, ali to se po meni rjesava u cetri oka. Jadno je kada zena tu ljubomoru iznosi pred oci javnosti, pred oci prijatelja i rodbine. Jos je jadnije kada se direktno sukobljava sa konkurencijom. To je toliko nisko. Ako muz voli da sara i koketira sa drugim zenama ostavi ga i idi dalje uzdignute glave, to samo pokazuje koliko se zena ne cijeni.