Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj teorije ...pa nas i Tramp uvaseljava svaki dan svojim izjavama hahaha
trampu mogu samo da se sagnu...covjeka podrzava narod..i glasat ce za nejga i pored ovih monstruoznih mediskih napada...ocekujem vijest iz holivuda da je tramp silovao sve glumice....posebno crnkinje i azijatkinje...i andjelinu dzoli....:)
sumnjam da s e pita, to joj odredjuje novi svjetski poredak ... ne mozes tek tako biti milijarder...
i ova Amerika je postala cirkus .. još da Ron Jeremy bude kandidat i to je to
Arnold -TERMINATOR, ima da terminira funkciju predsjednika .... samo da se RAMBO ne javi, nesto je jadan slab, bio u bolnici, ali ima jos do kandidature...
Idu dva Amerikanca ispod mosta, jednog posere ptica a drugi ima kemijsku u dzepu.
Što ti je medijska mašinerija protiv Trumpa koju sam spominjao jučer. Opra htjela ne htjela, morat će se kandidirat. Svi je guraju k tome a i njoj se dopada ideja. Jučer baš čitam na jednom portalu dokle seže njezino dizanje u nebesea, u odronima tla u Kaliforniji joj djelimično nastradala kuća i ona se obraća javnosti u stilu: "Hvala ljudima što mole za moj posjed." Pa ajde da se mole za nju ali za posjed, za materijalno, nevjerojatno. Samo kod njih. Ehehe.
@dis3 Bio crnac a sad na red došla žena i usto obojena, 2u1 što bi rekli, demokracija na vrhuncu.
jest mi se zgadila ova meryl streep...
Ameri sve vise podsjecaju na ovo https://www.youtube.com/watch?v=sGUNPMPrxvA