Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meryl Streep
@Ljubicanstvena30 njena harizma i glumacka sposobnost je ono sto se jednom srece. Prekrasna zena.
jedini dzejms bond za mene
Bit će Mamma Mia samo da stignu 😂
Kad bi se svi izlijecili od ove strasne bolesti, opsesije "zvijezdama", kad bi otvorili oci i najzad vidjeli kakvi su ovo u stvari bezveznjakovici, prazni i dosadni ljudi, uglavnom neobrazovani, i koliko je nebitno gdje oni zive, ljetuju, kupuju ili snimaju svoje filmove, ja bih bio veoma srecan jer bih imao bih vise pametnijih sagovornika. Ovako moram da slusam sta je neka "zvijezda" izjavila povodom necega, kao da je Aristotel ustao iz groba pa rekao nesto mudro i znacajno.
Kakav si ti mracnjak, epskih dimenzija.
@GirlfromIpanema Ne svaki put, ali cesto kad vidim tvoj nick, nesvjesno pocnem da pjevusim "Girl from Ipanema". Inace mi je ta bosa nova muzika dosadna. I samba. Brazilska muzika generalno. Svidja mi se "Paraiba Masculina". Ta je zivahna i melodicna. A da budem iskren, i ne poznajem bas dovoljno brazilsku muziku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a poslije dolaze na Jablanićko....
Vis je prelijep otok, vrijedi doci tamo. :)