Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebes ovu vijest kad nema nista o tome sta je seherzada rekla
hahaha ONUR cudi me da je turcin i BMW hahahaha
Dobar dux
kako bi to u BIH izgledalo : JA: \"mama mama, imo sam udes, al nemoj galamit udario me HARRY REDKNAPP!! moss mislit\" M.A.T.I.: \"J(($/# ti on sve po s.p.i.s.k.u, koj\'eto, p/&$a ti m.a.t.e.r.i.n.a znas da smo prodali b.o.g.a oca da ti kupimo auto pa hajd da je mile kitic dzaba ti sve m.a.r.s u sobu\"
E pa stvarno...loše napisana vijest, loša konstrukcija rečenica...plus ispunjena nebitnim stvarima ( \"Onur, koji je navijač Galatasarayja\") vezanih za događaj...Ako drugi pišu na određen način, na drugom jeziku, u ovom slučaju engleskom, te zvuči ok na tom istom, ne mora da će i na drugom isto tako interesantno zvučati kada se doslovno prevede...ovako nešto ne zahtjeva mnogo, a pošto se bavite istraživačkim novinarstvom, dajte malo aktivacije mozga..malo Kljajića uključiti...da to lijepo zvuči kad se čita, a ne samo da ima slova, pa kako god ona poredana bila...Kvalitet, a ne kvantitet..Ako ste već najčitaniji, potrudite se da i ostanete, al na ovakav način pisanja, postajete 100% Express...neki kažu da vas drži samo još ime portala kojeg svi znaju...ja da sam gazda, bilo bi puc puc za ovakvo pisanje...LP