Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije eskort dama ali jeste sponzorusa. Razlika u 5 deka
sve se vraca al obraz nemere..
@diiss2 Obiđi groblja i prepoznaj na spomenicima muškarce i žene koji umriješe "bez obraza", ako možeš..
Dobice ono sto je dobila za prvu bracnu noc
jbg... ovi Trump-ovi,samo tužakaju.Kako prođe Bill Maher, mislim da je i njeg Trump tužio zbog orangutan šale?
e, pa kad se slikala bez odjece i cijeli svijet je vidio golu....sada nagadjaju sta je sve radila....ali sada mala ima moc jer postala prva dama, zena predsjednika amerike!..mogu novinari i u zatvoru zavrsiti !!!
Ovako se postaje bogat
...ono kad je osnovni kvalitet žene fizički izgled, pa onda još mudro istakne svoju intelektualnu stranu "kreiranjem" pribora, odjeće, nakita & parfema...i kad kažeš kokoš onda ispaneš vaki-naki...
@commiemarshhal, tako ti je to marsale, mozes imati misljenje, al' ne mozes vrijedjat. Prvo nije jednako drugom, ne u demokratskom drustvu 😊
@Moreno83 ...da. mogli bi je nazvati "koMtrAverzna manekenka".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ama to je kao prvo žena i obavezno se treba iskazati poštovanje i blagonaklonost,pod obavezno. pa svi imamo voljene majke ,sestre, supruge, ljubavnice itd.
Nikad joj dosta.Dajte joj duplo
ona je ali zaista lijepa
Sto ti je skromna sponzorusa 😎. Bona neces nista sa sobom u grob ponijeti, jedino nek ti stave malu znackicu sa zastavom SAD-a.
Posje j.....nja nema kajanja :D
Da ti nije malo možda 150mil $
Mony mony mony....
...neka plate...svaka cast melanija....
Prvo nek oni plate unaprijed odstetu svijetu sto joj je muz predsjednik.
Sponzoruša: moderno Starleta: cool kurva:prosto Prostitutka predugačako Realno- j.ebe se za pare
i još: k'o štuka!