Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_Više do 540.000 ljudi nedavno je potpisalo peticiju kojom su tražili da se Melania preseli u Bijelu kuću ili da sama snosi troškove osiguranja. NAŠA VLASTELA MOŽE RADITI ŠTA HOĆE I RASIPATI NAŠ NOVAC KAKO HOĆE, A NAROD ŠUTI.....GLUH I NIJEM DOK IM BAGRA OTIMA NJIHOV NOVAC I GURA IH U SVE VEĆE SIROMAŠTVO!
ko li nju taslaci, onaj zuco njoj ne moze nista
Zena u najboljim godinama ima svoje potrebe, koji klinac ce u bijeloj kuci onaj djuturum vise ni prstom nemoze da ispuni to.
Mozda hoce ali ne vjerujem da ce biti na istom katu
Ma ona je Trumpu svakako samo suvenir, a za nju je on sponzor, koji ce q zivit sa njim u vrijeme kreditnih kartica i internet bankarstva....
Zamisli da nasa 3 predjednika zive u zgradi predjednista ? To bi bila spanska sapunica hahabah. Bakir bi saznao da je sam sebi jeb.. mater
Frajer iz Tešnja u depresiji i na aparatima...
Stavlja Trump, nasuho
muštuluk
Ne da joj sad zasad Ivanka ni da priviri. IPAK JOJ JE TO MAĆEHA !
neces da spavas pored hladnom Donalda.