Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dao Bog vama svima tako dobrog prijatelja i muža kao što je MEL. Njega mogu voljeti samo ljudi bez moralnih načela!
smeće od čovjeka. najbolji prijatelj mu je bio Danny Glovera ovaj ih u intervjuima izvrijeđao crnce na mrtvo ime i nazvao i životinjama! kao drugo lik je neki sektaš koji ima svoju crkvu, kao treće mlati ženu i vulgaran je, a glumi nekog vjernika. Sve u svemu, dno dna!
Mel GIbson Les Paul Junior!!!
Onaj ciko je kralj...ne voli cifute, niti oni njeg. Treba li jos sta dodati
dao tebi Bog takvog prijatelja za kralja, koji mrzi Bošnjake, a druži se s tobom. tako mel mrzi crnce, a prijatelj mu je bio crnac,,,
Dao tebi bog pameti malo...napisao neko da je upotrijebio rijec "crnje" i eto ga, mrzi crnce. Ono sto je bitno je da je covjek kralj i da ne voli zidove, zato slabo ima i uloga jer su zidovi vec i to preuzeli u americi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma biće ko mačija guza, ko mačija guza. Kakva li će to biti karikatura. Teško veća od Silvestera.
karikatura... daj dijete ...vece su ti ove danasnje Justin Biber karikature! ne radjaju se takvi vise ko švarci,stalone vilis, gibson, damme i ostali! a ti sviraj ku.rcu niz dlaku
@mirza ovo je komentar na podmlađivanje, a sve si ostalo u pravu. Gibson je glumčina i po. Jedini sa spiska je švarci koji nije nikakav glumac.