Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba sve i svasta probat ali opet se sve one vrate komadu dobrog kur.ca
Ako ima neka djevojka ili žena nek se javi da se eksperimentišemo malo :3
Nisam prvi put "čujem" za tu riječ.
Aha hvala na objašnjenju.
Džabir, radijallahu anhu, prenosi da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Najviše čega se bojim svome ummetu jeste homoseksualnost." Ibnu Mes'ud, radijallahu anhu, prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: "Od predznaka Sudnjeg dana je da će se muškarci zadovoljavati sa muškarcima, a žene sa ženama.“
I ja vala experimentišem samo s djevojkama
i ja isto godinama eksperimentisem sa zenama,djevojkama,pa ako treba eksperimentisati cu i sa lezbejkama...ali takodje nisam ni ja lezbejka.
nisam ni ja drkadzija mada godinama drkam!!!
samo sto kod mene nije prolazna faza u zivotu!!! :)
kad vise ne znaju, cime paznju da privuku, pocnu pricati o tome, kog su kada ****** i kako im je to pomoglo u zivotu da pronadju sebe..wuuhuuu...veoma zanimljivo.
Jah bona, nije g.vno, neg se pas p.sro