Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kate Midelton prava princeza, rodjena za dvor i krunu, dama koja izgleda perfektno, rodila troje djece i zna da njeno vrijeme tek dolazi.Ona ce biti Kraljica poslije Elizabete Megan je nafatala isfrustriranog memena, koji radi sve uzinad tati i kraljici zbog majke.Ozenio damu koja iza sebe ima brak i masu afera, realno u poznim godinama, a da je neki materijal vala i nije.Sa tolikim parama, imenom i tradicijom ovaj Princ nije sav svoj, ima vremena kajat ce se brzo, jer je svrakica puna zla.
Kate Middleton ne može biti kraljica
@CikaFajer šta joj je muž Filip.Nije kralj nego Princ.:-)
Koji su to dzabahljebarosi posten svijeti zaradi 2300 funti mjesecno oddbiju im makar 800 na neke lafo poreze da bi owaj stecak od zene mogo zivit jebene 92 godine
Odbrojavaju ti se dani stara kurvo
e jadni charles, nikad da dodje na vlast. jedva i on ceka da mu mater crkne da moze napokon postati kralj. Ali kako je krenulo on ce prije nje u grob
Koga boli karna,j.e.bem i nju i kraljicu i protokole
Ako se bude puno kofrčila, završiće k'o Lady Di.
A sta ce tek prekrsiti kad otkrije nesta drugo?
Još malo pa će im diktirati koliko će zraka moći udisati... E Bože...
Meni ovo izgleda kao mapet show.
sretan rox
Sve je to politika. Nije Megan sama birala sta ce obuci, drugi su. Britaniji treba kraljevska porodica da privlaci paznju i razvija turizam. Ko zna sta stoji iza svega ovog? Ali njih dvoje se cine sretnima pa neka im.
Kraljica je dozvolila da mulatkinja udje u porodicu i samim tim je suvišno govoriti o bilo kakvim drugim pravilima i njihovom krsenju.
Treba to jebat dobro pa nece vise😂
U Kini za Kraljevske familije kazu da su preparirani za citavog zivota i fakat tako izgledaju na ovim slikama.
Sta ocekivati od jedne crnkinje kojo tu nije ni mjesto.
Cuvaju svoju plavu krv hiljadu godina i onda to sve bace u vodu. Tako im i treba kad u familiju primaju inferiornu rasu. Ja sta ce nego im sjebat sve do cega drze.