Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo hoce reci da se na balkanu nalazi najvise fuksi i sponzorusa FACT (y)
pa majka mu stara ni tu ne mozemo biti prvi :( :D
one su bile toliko fer da uzmu od onih za koje znaju da nece ostati ni siromasni ni gladni ni goli ni bosi bez tih para. s druge strane, nasi politicari uzimaju od ovog jada i bijede zvane BiH i stanovnistva BiH, uzimaju ono sto svakako nemamo nego crpimo iz raznoraznih kredita... da su nam bogdom politicari bar upola sponzoruse ko doticne dame, procjetala bi nam ekonomija ;)
Jedna iz Laktasa, samo ime mjesta govori o stanovnicima a druga neka mahalusa.
Slavica Ecclestone je pravoslavka iz Rijeke
ma kakve rijeke,to ti je iz radica sela pored laktasa.samo joj roditelji otisli u rijeku trbuhom za kruhom a ona vatala bogatase po opatiji i krku. a ova druga sanela je tipican produkt bosnjackih tajnih sluzbi
Ta kurva pravoslavka je odbila Bernieja tri puta sve dok nije shvatila tko je on, potom je otvorila noge brze od Useina Bolta.
Gluplji je on idiot sto joj nije dao predbracni ugovor da potpise...
Cisto sumnjam da nije, al necija je ,, zlatna" pa zna dobro da je unovci:)
..pa sta je tu novost...pa nase žene su dokazane sponzorušee...velemajstorice zanata...u stvari mogu biti profesorice sve i jednoj naciji u svijetu o tome...nema gore od hrvatice,srpkinje i bosanke!
HeHE et pa sad vidite kako je nama muskarcima na balkanu sve zmije otrovnice ;)
sponze
Zelim da budem Slavica ili Sanela...$$$ €€€
i za to treba mozak u glavi
sto bi rekao, ko ono bi sopen ili perica simonovic, bitno je pritisnuti pravu tipku u pravo vrijeme, pa eto analogno tome moras za jaja ufatiti pravog covjeka u pravo vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (2)