Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh kad bi se svi drzali svojih poslova i radili svoje poslove, bez da se u drugo mjesaju, gdje bi bio kraj.
FM JAM na vlast! Baketa i ostale u pozorište i romanopisce!
Sasvim realno misljenje. Ni religijskim predstavnicima nije mjesto da se mjesaju u politiku - al hajd ti to ovim nasim ovdje dokazi.
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja stavlja periku na glavu, obmanjuje, a svaka obmana je zabranjena." (Nesai) "Zeni nije dozvoljeno da putuje ni koliko iznose dva dana hoda bez muza ili najblizeg rodjaka (mahrema – sa kojim ne moze stupiti u brak)." (Buhari) "Zena nece putovati osim s mahremom" (Buhari, Muslim)
@THCFlCS pusti se ti žena...napredne nacije dale ženama sva prava i rasteretila se takvih briga...pa zajedno osvajaju svemir i tehnologije... ...a zatucani još uvijek 95% državnog javnog posla posvete o ženskoj mindji suknji jel treba da piški i kaki ovako ili onako jel treba da prica ovako ili onako...jel treba da se umiva ovako ili onako! al zato za nagradu zbog toga...i ostaju zatucani nevazni i svi ostali napredni ih izrabljuju i tuku kako žele!
e ne zanimas nas ni ti i tvoje misljenje