Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on ne voli biti u centru paznje isto kao i one cure na fb koje izbace guzicu na slikama i onda govore \"aaaww, nemojte takve komentare, swa sam se zacrvenila\"
E imao je sta puno farbat :D lol
Na lijevom guzu mi se pojavila bubuljica. Zasto to niste objavili ?
Briljantna frizurica, nadam se da ce je Dzeko kopirati i otarisiti se image decka iz mahale. Takodje ocekujem od Dzeke da kupi skuplje auto od Balotellijovog, dovuce ga u Sarajevo i mase plebsu ko Tito svojevremeno, kada prolazi kroz grad. Stari tibetanski mudrac rece - \"Kurci se dok mozes, poslije je kasno\"
Vincent Kompanija :D
company.... ili kompany?????
a ja mislio neki jalijaš...? :(
vaadi ga usra se
Vijest je jako bitna. E sad mi je laknulo. Molim vas redovno objevljujte jel dobro, jel zdravo, imali problema sa stolicom itd, itd. Ma baš krasna vijest . I to u crveno super.
Sprcio mi je Amru
ma vi niste normalni je.bo vas balotelli
...komunjara :)