Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma on je KRALJ
eh cuj vidio malca na ulici sa mamom i stao maksuz da pita sto nije uskoli... ne znam brate
mene moj drob zaboli kad cujem ovako nesto...
dijete nije moglo mamici u krilo da sjedne?? Jel tokmak ??
on išo da pita direktora možel kako dopisnu osnovnu završit, pa poveo malog lafo
kakve veze ja ima s ovim
Mario thets nice to hear,wish you the best in man.city . Even tho you act like gangstar you still keep it real ,ali g heheh jk. letsss goo city ,woop totenham they suck ...
Ku**c će Džeko dati gol večeras
VIdi se da nisi bas upoznat sa svijetom automobila, jer da jesi znao bi da postoji maserati quattroporte koji ima cak i 4 vrata, a Baloteli je vjerovatno kao djecak mnogo toga prezivio jer ipak se radi o mladicu kojeg je jedna italijanska porodica usvojila iz afrike nije imao lako djetinjstvo to je sigurno pa vjerovatno otuda ova darezljivost prema djeci
Je.be se meni za tebe i tebi slicne, ali š\'o je najgore, niko mi ne vjeruje ba!
Stoko napaćena, baloteli je usvojeno djete, koje je isto tako prošlo razne forme zlostavljanja u školi. Em je ostavljen od strane roditelja, em je zlostavljen od strane nekih neodgojenih majmuna. Ovo što je uradio je za svaku pohvalu. Da je priča namještena postojao bi i \"slučajni\" snimak kompletnog događaja, kako to obično rade zvjezdice.
@ rer maserati ima samo 2 sjedista.... glup si
I ja imam dobro srce i volim djecu. Al` imam 5 km, nemam maseratija i zivim u j-e-b-e-n-o-j Bosni. i to nije uopste problem meni je dobro ;)
Stupid bosnians....
glup si ko kur..aC....
I ja imam dobro srce i volim djecu. Al` imam 20 km, nemam maseratija i zivim u j-e-b-e-n-o-j Bosni. To je moj problem !
Da li znaš uopšte šta je Maseratti? To pitam jer govoriš da ni jedan od njih nema više dva sjedišta. (Balotellijev Maseratti je dvosjed, al to je za tvoju tvrdnju nije bitno..)