Političarka zaprijetila tužbom
4
Marine Le Pen sa svastikom na čelu na koncertu Madonne
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je madona, nebi im se majke fasisticke!
Prikazan znak na njenom chelu je suprotno od zla, jer je Hicho imao na umu znak koji podjesca na vojnika u trku, napadu, kako vec hocete. Ovaj znak sta je vec htio pisac ili u ovom slucaju kvazi umjetnica je znak kojibpripada Inidjskoj kulturi i znaci dobro, blagodat..tako da u globalu nidje veze..
Cudi me da je odabrala Marinu. Kao i svi drugi OZBILJNI i ambiciozni politicari na ovom Zapadnom Svijetu, Marina je vec odavno dala svoju ljubaznu podrsku Cionistima DA RADE STA HOCE SA PALESTINCMA I svim Arapima. Marina MRZI Arape i muslimane, a ne Zidove. Idealno bi bilo kad nebi mrzila nikog, ali nazalost, ovaj nas svijet nije zemlja snova.
koji naslov u pm,,sta je pisac s ovim htio reci bgt.
koji god novinar da vam je pisao naslov (a i clanak) je medjed nepismeni tri puta citam da skontam sta je pisac htio reci puuuu!
prekrizena dzamija u stilu saobracajnog znaka je zastitni znak njemacke desnicarske stranke Pro NRW koja se zalaze za \"suprotstavljanje islamiziranju njemacke\".
Zasot su dzamije prekrizene ? Tj. zabranje ? Fuj !
da je drugacije usmjerena bila bi nacisticka. ovako je budisticka.
Madona drolj.etina mrt.va. Fuj
cuj sa SVASTIKOM... ne znate ni sta znaci ta rijec pa je koristite za kukasti krst !
jeste dokur.c.illi s tim masonima,eto vi znate ko su masoni...
ma madona je obična masonska kujica
A Lagumdzija i Dodik?